Wok met scampi's en chinese kool

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Laat goed uitlekken.
  • 2 Maak de scampi’s schoon, laat het staartje eraan. Bak ze kort maar krachtig in een scheutjeolijfolie. Neem uit de wok en hou ze warm.
  • 3 Spoel de sojascheuten, de paprika en de kool. Snij de kool in reepjes. Maak de paprika schoon en snij in fijne partjes. Verhit olie in een pan en roerbak de paprika en de kool op een hevig vuur. Voeg de sojascheuten en ten slotte de erwtjes toe.
  • 4 Zet het vuur zachter en schenk er de kokosmelk bij. Laat nog 2 minuten pruttelen. Breng opsmaak met peper en zout.
  • 5 Schep de rijst en de scampi’s bij de groenten en hussel goed door elkaar. Verdeel over 4 borden en serveer.

Wok met scampi's en chinese kool is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept