Gevulde focaccia

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de broodjes volgens de instructies op de verpakking. Laat even afkoelen op een rooster, maar laat de oven aanstaan.
  • 2 Laat de mozzarella goed uitlekken en snij in plakjes. Halveer de broodjes, bestrijk ze rijkelijk met de pesto. Beleg ze met de plakjes gerookte zalm en de mozzarella. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden.
  • 3 Schuif de focaccia 5 à 10 minuten in de oven tot de kaas begint te smelten.
  • 4 Spoel de sla, tomaten en komkommer. Scheur de sla in stukken en laat goed uitlekken in een vergiet. Snij de tomaten in partjes en de komkommer in plakjes. Hussel de groenten goed door elkaar en maak aan met een beetje olijfolie.
  • 5 Serveer de focaccia’s met de salade.

Gevulde focaccia is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept