Rigatoni met spek, ei en erwtjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
  • 2 Snij de pancetta in reepjes. Pel en pers de knoflook. Verhit boter in een pan en fruit er de knoflook in aan, voeg de pancetta en de diepvrieserwtjes toe en laat alles kort op hoog vuur stoven.
  • 3 Klop de eieren los met de parmezaan en kruid met peper en 'n beetje zout. Giet de pasta af en meng meteen met de erwtjesmix. Giet er de losgeklopte eieren bij en schep goed om tot de eieren beginnen te stollen.
  • 4 Serveer de pasta met extra geraspte parmezaan en gehakte basilicum of bladpeterselie.

Rigatoni met spek, ei en erwtjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept