Perenfinanciers met pistache

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter de taartvormpjes.
  • 2 Hak de pistaches fijn en meng ze met de bloem, honing, geraspte citroenschil en poedersuiker. Klop de eiwitten los en schep ze erdoor.
  • 3 Smelt de boter en laat ze lichtjes kleuren. Roer ze door het beslag. Vul er de vormpjes mee.
  • 4 Spoel de peer, snij ze in vieren, verwijder het klokhuis en snij elk partje in 3 dunne partjes. Verdeel ze over het deeg. Bak de taartjes 15 minuten in de oven, tot ze goudbruin kleuren.
  • 5 Haal ze uit de oven, laat even afkoelen en ontvorm ze voorzichtig. Laat verder afkoelen op een rooster. Werk af met poedersuiker.

Perenfinanciers met pistache is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept