Lamskotelet met gevulde tomaten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit.
  • 2 Maak de boontjes schoon en snij ze in stukken. Kook ze 8 minuten in gezouten water, laat schrikken onder koud water en uitlekken.
  • 3 Pel de knoflook en de sjalot, hak ze fijn en stoof ze glazig in olie. Doe er de spinazie bij en laat slinken. Meng met de noten, peper en zout. Vul er de tomaten mee.
  • 4 Bak de koteletten in olijfolie.
  • 5 Pureer de aardappelen met de melk en de room. MEng met de pesto. Schep er de boontjes door en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de koteletjes en tomaten.
  • 6 Hou je meer van warme groenten in de winter, dan kun je de tomaten nog een kwartiertje in de op 175°C voorverwarmde oven zetten.

Lamskotelet met gevulde tomaten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risotto met muntthee, lamskotelet en groene groentjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepercouscous met lamskotelet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met lamskotelet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor lam en ander rood vlees
Bijgerecht
Bekijk recept