Hartige spaghettitaart

6
65 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water. Klop de eieren los met de melk en de room. Kruid met peper en zout.
  • 2 Bak in een beetje olijfolie de hamblokjes, spinazie en chilipeper.
  • 3 Voeg ¾ van de kaas aan het eimengsel toe. Daarna de gebakken ham met spinazie, de zongedroogde tomaatjes en tot slotte de gekookte spaghetti. Meng voorzichtig om. Strooi er de rest van de geraspte kaas en de mozzarella over.
  • 4 Verwarm de oven voor op 180°C. Boter een ronde ovenschotel royaal in met boter. Doe er de spaghettimengeling in en zet gedurende 40 minuten in de oven.
  • 5 Controleer met een metalen prikker of het eimengsel binnenin gaar is.

Hartige spaghettitaart is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghettitaart Met Beenham
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettitaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghettitaart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettitaart Met Geitenkaas
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept