Zoek
Chocolate chip cookies van Leila
25
60 min
Libelle Lekker
Gebak
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 g zachte boter
100 g rietsuiker
1 ei (bio)
100 g bloem
20 g havermout
0.5 el bakpoeder
0.25 el zout
100 g pure chocolade (70% cacao)
1 limoen (rasp van)
Bereiding
1
Klop de boter en suiker romig en roer het ei erdoor.
2
Meng de bloem met de havermout, het bakpoeder en het zout en schep alles door het eimengsel.
3
Hak de chocolade grof en meng hem met de limoen rasp door het deeg.
4
Vorm van het deeg een rol van 5 centimeter dik en wikkel die in bakpapier of plasticfolie. Leg de deegrol circa 30 minuten in de diepvries.
5
Verwarm de oven voor op 180°C.
6
Snij de deegrol in plakjes van 1 centimeter dik en leg die op een met bakpapier beklede bakplaat.
7
Bak de koekjes in het midden van de oven in circa 10 minuten goudbruin.
Chocolate chip cookies van Leila is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Stokbrood à la Leila
60 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood van Leila Bakt
60 min
Gebak
Bekijk recept
Drie traktaties met chocolade
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiencrumble
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolate crinkle cookies
2 uur-
Bekijk recept
Chocolate cookie flip
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept