Shakshuka van de Joodse Noemi

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een grote braadpan. Fruit de uien glazig. 
  • 2 Voeg dan de paprika en Spaanse peper toe en laat 5 minuten meebakken. Voeg dan de knoflook en tomatenpuree toe en roer goed. 
  • 3 Giet de tomaten erbij, samen met het laurierblad, suiker, zout, paprika, komijn en peper. Laat 20 minuten pruttelen en voeg dan de spinazie toe. Roer ze door de saus. 
  • 4 Breek de eieren in het tomatenmengsel en dek af. Laat nog 10 minuten garen tot de eiwitten niet langer transparant zijn. Serveer met een slaatje en brood.

Shakshuka van de Joodse Noemi is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Shakshuka met zoete aardappel & spinazie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's shakshuka
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shakshuka
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept