Broodpudding met appels en veenbessen

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het brood in stukken. Rasp de appels. Leg een aantal veenbessen opzij en snij de rest in stukjes. Meng brood voorzichtig met appels en veenbessen en leg in een ovenschaal.
  • 2 Klop in een schaal de eiren, ahornsiroop, amandelmelk en vanille extract door elkaar. Giet het mengsel erover heen en laat 30 minuten intrekken. Werk af met de hele veenbessen.
  • 3 Verwarm de oven voor op 160°C. Zet de schaal in het midden van de oven en bak de broodschotel 1 uur goudbruin. Laat de schaal 15 minuten staan.
  • 4 Bestuif met een beetje stevia en serveer warm.

Broodpudding met appels en veenbessen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept