Pannenkoeken met blauwe bessen en esdoornsiroop

4
25 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem, het bakpoeder, de vanillesuiker en een snuifje zout in een kom.
  • 2 Smelt de boter op een zacht vuur. Klop het ei los met de melk. Voeg de gesmolten boter toe en roer goed los. Schenk het ei-melkmengsel in een Pannenkoeken met blauwe bessen en esdoornsiroop straaltje bij de bloem en roer goed los tot een egaal beslag, zonder klontertjes.
  • 3 Verhit een scheutje maïsolie in een kleine koekenpan op een matig tot hoog vuur. Schep er telkens als de olie goed warm is een pollepel beslag in en bak goudbruine pannenkoekjes. Herhaal tot het beslag op is.
  • 4 Spoel de blauwe bessen en serveer de pannenkoekjes met de bessen en een flinke scheut van de esdoornsiroop.

Pannenkoeken met blauwe bessen en esdoornsiroop is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon met esdoornsiroop, rozemarijn en zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met avocado en garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine pannenkoekjes met gekaramelliseerde ananas en vanille
Nagerecht
Bekijk recept
Crème van chiazaadjes en granaatappel
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept