Tagliata met Italiaans slaatje

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot fijn. Fruit aan in een steelpannetje met olijfolie. Voeg de tomatenblokjes, oregano en cayennepeper toe. Laat gedurende 15 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Spoel de rucola en snij de zongedroogde tomaatjes in repen.
  • 2 Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Bak de biefstukken heel kort in wat olijfolie in een keramische pan. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en laat even rusten onder aluminiumfolie. Maak de aanbakresten los met 2 el balsamicoazijn. Voeg nog 4 el olijfolie en wat water toe. Laat even inkoken, samen met gekneusde rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Snijd het vlees in plakken van ongeveer 1 cm dikte. Meng de spaghetti met de saus. Leg een portie vlees en spaghetti op een bord. Doe er wat rucola bij en besprenkel die met balsamicoazijn en olijfolie. Werk af met de zongedroogde tomaatjes en parmezaanschilfers.

Tagliata met Italiaans slaatje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Biefstuk tagliata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept