Kaasflensjes met tomatensaus

4
50 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef voor de flensjes de bloem en meng met een snuifje zout. Doe er al roerend de melk bij, tot je een glad beslag krijgt. Klop de eieren los, roer ze door het beslag.
  • 2 Maak intussen de tomatensaus. Pel en snipper de knoflook en stoof aan in wat olijfolie. Doe er de tomatenblokjes en 125 ml water bij. Kruid met peper, zout en de oregano. Laat 20 minuten zachtjes pruttelen.
  • 3 Meng de ricotta met de geraspte parmezaan, de gehakte dille, peterselie en dragon en wat versgeraspte nootmuskaat. Kruid met peper en zout.
  • 4 Smelt boter in een pan en bak 8 flensjes van het beslag. Hou ze warm onder aluminiumfolie.
  • 5 Verdeel de kaasvulling over de flensjes, vouw ze dicht en geef er de tomatensaus en wat rucola bij.

Kaasflensjes met tomatensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaasflensjes met maïs, sla en ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasflensjes Met Wortelrauwkost
10-20 min -
Bekijk recept