Toast met kip en eiersalade

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in 8 minuten hard, spoel ze met ijskoud water en pel ze. Spoel de lente-uien en snipper in fijne ringen. Spoel de peterselie en snipper fijn.
  • 2 Plet de eieren fijn met een vork en meng met de lente-ui, peterselie, mayonaise en yoghurt. Kruid met peper en zout en zet koel weg.
  • 3 Spoel de gemende sla en laat uitlekken. Spoel de tomaten en halveer ze. Snij de kipfilet in hapklare stukken. Bestrijk ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak ze in een grillpan goudbruin aan beide kanten.
  • 4 Besmeer de boterhammen aan beide zijden met boter. Maak de grillpan schoon met keukenpapier. Bak de dikke boterhammen aan beide kanten tot een mooie toast.
  • 5 Serveer de toast met de salade, de gegrilde kipblokjes en een lepel van de eiersalade.

Toast met kip en eiersalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Gezonde eiersalade
Bekijk recept
Prei-eiersalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lepeltje eier-truffelsalade
20 min-
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept