Biscuit met chocolade

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren met de suiker gedurende 10 minuten luchtig in een keukenrobot. Meng er de gezeefde bloem, de cacao en het maïszetmeel door. Meng de azijn met het bakpoeder tot een schuimig papje en meng het door het beslag.
  • 2 Leg bakpapier in een springvorm en vet de zijkanten goed in. Bestuif met bloem. Doe het beslag in de vorm en bak gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 3 Verwarm voor de afwerking de room en haal daarna de pan van het vuur. Smelt er de chocolade en de boter in. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Warm de suiker met het water op. Roer er de confituur en oranjebloesemwater door.
  • 4 Haal de biscuit uit de oven. Laat een beetje afkoelen. Snijd de biscuit in twee helften. Verdeel de confituur over de onderste helft en leg er de bovenkant op. Bestrijk de biscuit met de chocoladevulling. Versier de taart met zachte abrikozen, suikerparels en chocoladeschilfers.

Biscuit met chocolade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept