Gerookte zalmmousse

4
120 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de gerookte en gepocheerde zalm in stukjes. Pureer ze met de roomkaas en mierikswortelcrème in de keukenmachine. Breng op smaak met peper.
  • 2 Schep of spuit de mousse in glaasjes. Zet minstens 2 uur in de koelkast.
  • 3 Snij de korsten van het toastboord en steek er met een uitsteekvorm sterren uit. Rooster goudbruin.
  • 4 Werk de glaasjes af met zalmkaviaar (of rode lompviseitjes). Serveer met de toast.

Gerookte zalmmousse is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soesjes met zalmmousse
50 min Snack
Bekijk recept
Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit
Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept