Gekaramelliseerde kippenboutjes

12
55 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ketchup met de honing, sojasaus, wittewijnazijn en de gedroogde oregano. Bestrijk er de voorgegaarde kleine kippenboutjes mee. Laat 30 minuten marineren.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 3 Laat de gemarineerde kippenboutjes ongeveer 15 minuten karamelliseren in de oven. Bestrooi met gesnipperde lente-uitjes.

Gekaramelliseerde kippenboutjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gelakte kippenboutjes met rozemarijn
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenonderbouten gekonfijt in bier
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kippenboutjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kippenboutjes.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Stilton met port en gekaramelliseerde peer
20 min- Nagerecht
Bekijk recept