Wilde vinken

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het gehakt met het ei en het paneermeel. Kruid met peper en zout. Verdeel het in porties en verpak ze in de plakjes gebraad. Zet ze vast met een prikker of keukentouw. Wentel de rolletjes door de wildspecerijenmix.
  • 2 Pel en snipper de uien. Bak de rolletjes rondom in boter. Doe er de ui bij en laat glazig stoven. Voeg wat water toe en laat 20 minuten zachtjes garen.
  • 3 Schil de knolselder en snij in blokjes. Kook ze beetgaar en laat ze uitlekken.
  • 4 Maak de champignons schoon en hak ze fijn. Pel en snipper de sjalot, stoof 'm glazig in boter. Voeg de champignons toe en laat ze kort mee stoven. Schep er de knolselder door en warm op. Breng op smaak met peper en zout. Schep er de peterselie door.
  • 5 Serveer de wilde vinken met de groenten en de uiensaus. Werk af met plukjes groen.

Wilde vinken is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met appel-kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van sla- en rundervink met pittige tomatensaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept