Hibiscus mocktail

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet een cocktailshaker een uurtje op voorhand in de koelkast.
  • 2 Doe de ijsblokjes met de vlierbloesemsiroop in de beker. Giet er het appelsap en het sodawater bij en schud tot het drankje goed gekoeld is. Zeef het.
  • 3 Vul de glazen met het appel-vlierbloesemsap. Leg in elk glas een hibiscusbloem. Werk af met een blaadje munt.

Hibiscus mocktail is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Avanti (mocktail)
10 min Snack
Bekijk recept
Pittige mocktail, no alcohol
Bekijk recept
Strawberry Crush mocktail
10 min Snack
Bekijk recept

Eendenborstfilet met rode kool en aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept