Rosé-ijs cocktail

4
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de suiker met 200 ml mineraalwater aan de kook. Laat ongeveer 5 minuten koken tot de suiker helemaal is opgelost en voor de helft is ingekookt. Neem van het vuur en laat afkoelen.
  • 2 Voeg de rosé en de rest van het mineraalwater toe aan de suikersiroop en stort het in een ijsmachine. Laat 35 minuten draaien tot smeuïg ijs en bewaar in de diepvriezer tot gebruik.
  • 3 Schep met een ijsschep kleine bolletjes van het rosé-ijs. Verdeel ze over de champagneglazen en werk af met telkens 2 rozenblaadjes en 1 blaadje munt.
  • 4 Schenk er de champagne bij en serveer.

Rosé-ijs cocktail is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept

Rosé Piscine
10 min Snack
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde biefstukspies
15 min + 3 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept