Cava met peer en honing

4
8 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel het perensap over 4 glazen. Schep in elk glas 1/2 kl honing, voeg een mespunt kaneel toe en roer goed om met een lange lepel.
  • 2 Vul de glazen verder aan met gekoelde cava en serveer.
  • 3 Werk elk glaasje af met een dun plakje peer.

Cava met peer en honing is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept
Zalm in cava met kappertjes
15 min Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Green Cava
35 min Snack
Bekijk recept