Wortelstoemp met lente-ui en gebakken spek

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, schraap de wortelen. Snij in blokjes en kook ze samen met een snuifje suiker en een klontje boter gaar in licht gezouten water.
  • 2 Spoel de lente-uien, snij in schuine stukken.
  • 3 Bak het spek krokant, samen met de stukken lente-ui.
  • 4 Giet de aardappelen met wortelen af. Pureer en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Serveer met het spek.

Wortelstoemp met lente-ui en gebakken spek is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad met picklessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenworst met wortelstoemp
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kippenfilet met wortelstoemp
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept