Italiaans kalfsvlees met gremolata

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de blokjes vlees met peper en zout. Kleur ze rondom aan in boter en olijfolie. Bestrooi met bloem en roer goed. Neem uit de pan en zet even opzij.
  • 2 Maak de groenten schoon. Pel en snipper de ui en 1 knoflook. Schil de wortelen en snij ze in plakjes. Snij de selder in boogjes.
  • 3 Doe de groenten in de pan van het vlees en bak 5 minuten zonder bruin te kleuren. Blus met de wijn en laat 2 tot 3 minuten inkoken. Voeg de tomatenblokjes, bouillon en het kruidentuiltje toe. Kruid met peper en zout.
  • 4 Schep het vlees bij in de pan. Laat afgedekt 50 minuten zachtjes sudderen, of tot het vlees mals is. Verwijder het kruidentuiltje.
  • 5 Meng de citroenschil met peterselie en knoflook. Schep het vlees in warme borden en bestrooi met de gremolata.

Italiaans kalfsvlees met gremolata is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans stoofvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept