1 Kruid de blokjes vlees met peper en zout. Kleur ze rondom aan in boter en olijfolie. Bestrooi met bloem en roer goed. Neem uit de pan en zet even opzij.
2 Maak de groenten schoon. Pel en snipper de ui en 1 knoflook. Schil de wortelen en snij ze in plakjes. Snij de selder in boogjes.
3 Doe de groenten in de pan van het vlees en bak 5 minuten zonder bruin te kleuren. Blus met de wijn en laat 2 tot 3 minuten inkoken. Voeg de tomatenblokjes, bouillon en het kruidentuiltje toe. Kruid met peper en zout.
4 Schep het vlees bij in de pan. Laat afgedekt 50 minuten zachtjes sudderen, of tot het vlees mals is. Verwijder het kruidentuiltje.
5 Meng de citroenschil met peterselie en knoflook. Schep het vlees in warme borden en bestrooi met de gremolata.
Italiaans kalfsvlees met gremolata is een recept van Libelle Lekker