Souvlaki van lamsvlees

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in blokjes. Meng de olijfolie met de oregano, peper en zout. Schep er het vlees door en laat 10 minuten marineren.
  • 2 Maak de groenten schoon. Scheur of snij de sla, snij de tomaten in partjes en de ui in flinterdunne ringen. Meng tot een salade.
  • 3 Pel en snipper de knoflook voor de saus. Meng de yoghurt met olijfolie, wittewijnazijn, knoflook, peterselie, peper en zout.
  • 4 Prik de vleesblokjes op spiesjes. Rooster ze naar smaak op de grill, of bak ze in een grillpan. Serveer de spiesjes met de salade en de yoghurtsaus.

Souvlaki van lamsvlees is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbrochettes (Souvlaki arni)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissouvlaki, frites & koolsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Souvlaki van varkenshaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Souvlaki (vleesspiesjes)
20-30 min -
Bekijk recept