Kip met aardappeltartaarsalade

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de aardappelen goed,kook ze in de schil gaar. Giet af en laat afkoelen. Snij in plakjes.
  • 2 Meng de mayonaise met de wijnazijn. Spoel de lente-uien en snij in ringetjes. Hak de peterselie grof. Doe ze met de aardappelen, de kappertjes en de augurkjes bij de mayonaise en schep om. Kruid met peper en zout. Zet in de koelkast.
  • 3 Bak de kip in een pan met olijfolie rondom goudbruin. Kruid met kipkruiden. Zet een deksel op de pan en laat 20 minuten verder garen.
  • 4 Spoel de kropsla, maak ze schoon en zwier droog.
  • 5 Serveer de kip met de sla en met de aardappelsalade.

Kip met aardappeltartaarsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept