Millefeuille van steak en mosterdsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de wortelen, snij ze in de lengte in plakken en vervolgens in stukken van 8 cm. Maak de prei schoon, snij 'm in de lengte in vieren. Spoel de maïs.
  • 2 Kook de plakken wortel 3 minuten in lichtgezouten water. Giet af, laat schrikken onder koud water en laat uitlekken. Stoom de prei 5 à 6 minuten, bijvoorbeeld in een vergiet boven de pan van de wortelen.
  • 3 Kruid het vlees met peper en zout. Verwarm de boter en olie in een pan en schroei er de steak in dicht. Haal hem uit de pan, en hou warm onder aluminiumfolie.
  • 4 Blus de pan met de mosterd en de room, laat inkoken tot sausdikte. Kruid met peper en zout.
  • 5 Stapel het vlees op een bord met de groenten ertussen, en werk af met een lepel mosterdsaus. Serveer meteen.

Millefeuille van steak en mosterdsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille chocolade-framboos
Nagerecht
Bekijk recept