Tomaten uit de oven

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de krieltjes en snij ze in kwartjes, kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet af. Hol de tomaten uit, bewaar het kapje.
  • 2 Meng het gehakt met het ei, de kaas, het paneermeel en de gehakte kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Vul de tomaten met het gehakt en zet ze in een ingevette ovenschaal. 
  • 4 Leg ook de krieltjes erbij, verdeel er de rozemarijn over en besprenkel nog met een scheutje olijfolie. Zet 25 à 30 minuten in de oven.
  • 5 Serveer de gevulde tomaten met de ovenaardappeltjes.

Tomaten uit de oven is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept