Zeebarbeel met parmezaancrème

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de zeebarbeel met peper en zout en schik hem in een ingevette ovenschaal. Schuif 'm 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 2 Meng de parmezaan met de mascarpone. Verwarm op een zacht vuur en roer regelmatig tot een mooie gladde crème. Breng op smaak met peper en eventueel wat zout.
  • 3 Spoel de rucola. Snipper de zongedroogde tomaatjes en de olijven fijn. Hussel door de rucola. Besprenkel met olijfolie.
  • 4 Roerbak de krieltjes goudbruin. Serveer de zeebarbeel met de salade en de krielaardappelen. Geef de parmezaancrème er in een potje apart bij.

Zeebarbeel met parmezaancrème is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio met parmezaancrème
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
vlaamse asperges met Italiaanse toets
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelslaatje met sinaasappel en radijs
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tompoes van zeebarbeel met pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met zeebarbeel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebarbeel, saus van ansjovispasta met balsemico
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept