Appelcrumble met havermout

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de hazelnoten en de amandelen goudbruin in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen. Hak de hazelnoten grof.
  • 2 Schil de appelen. Snij ze in stukken. Besprenkel ze met citroensap en meng ze met de suiker, pijnboompitten en rozijnen. Breng op smaak met kaneel en kruidnagelpoeder. Doe het mengsel in een ovenschaal.
  • 3 Meng de havermout met de muesli, de hazelnoten, de amandelen, de bloem en de olie. Meng tot je vochtige kruimels krijgt.
  • 4 Verdeel de crumble over het fruit en zet 20 minuten in de oven, tot hij goudbruin en krokant is. Serveer lauw. Lekker met een bolletje vanille-ijs.

Appelcrumble met havermout is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept