Havermoutkoekjes met honing

35
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Klop de boter schuimig, samen met de suiker en een snuifje zout. Roer er een voor een de eieren door.
  • 3 Meng de bloem met de havermout en roer door het beslag. Doe er het amandelpoeder en de honing bij en voeg indien nodig de melk toe zodat je het deeg makkelijk kunt kneden.
  • 4 Knijp kleine stukjes van het deeg en leg ze, met 4 cm tussenruimte, op een bakplaat met bakpapier. Bak ze in een kwartier goudbruin in de oven.
  • 5 Laat de koekjes volledig afkoelen op een rooster en bewaar ze in een goed afgesloten blik. Ze blijven meerdere maanden goed.

Havermoutkoekjes met honing is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept