Zalm met korstje van Klaartjeskaas en witloofsalade

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Spoel de peterselie en hak fijn. Verkruimel het brood en meng het samen met de peterselie door de kruidenkaas.
  • 3 Leg de zalmfilets in een ingeoliede ovenschaal. Smeer op elk stuk een mooie laag van het kruidenkaasmengsel en zet ongeveer 20 minuten in de oven.
  • 4 Spoel de veldsla en verwijder de steeltjes. Maak het witloof schoon, haal het bittere hart eruit en snij in reepjes. Hussel de veldsla en het witloof door elkaar en meng er enkele lepels olijfolie en het sinaasappelsap door. Kruid met peper en zout.
  • 5 Verdeel de witloofsalade over 4 borden leg er een zalmfilet bij.

Zalm met korstje van Klaartjeskaas en witloofsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraden kip, witloofsalade met rucola en sinaasappel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met geitenkaas en sinaasappel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met walnoten en roquefort
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept