Gevulde paprika's met tomatensaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst gaar in gezouten water.
  • 2 Halveer de paprika’s en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Meng het rauwe gehakt met de rijst, komijnzaadjes, chilipeper en knoflook. Voeg de peterselie toe en kruid nog met peper en zout.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C. Vul de paprika’s met de rijstvulling en leg ze in een ingevette ovenschotel.
  • 4 Fruit de ui aan in wat olijfolie, blus met de witte wijn en voeg de passata en gesnipperde basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat even inkoken. Schenk de saus rond de paprika’s en zet gedurende 20 minuten in de oven. Lekker met rucolasla.

Gevulde paprika's met tomatensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept