Appelbeignets met witte wijn

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Scheid de eieren. Meng de dooiers met de bloem, wijn, boter, tijm en vanillezaadjes.
  • 2 Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Klop er de suiker door. Spatel het eiwitschuim door het beslag.
  • 3 Verhit de frituurpan voor op 170°C.
  • 4 Schil de appelen, haal er met een appelboor het klokhuis uit en snij in plakken van 1 cm dik. Haal ze een voor een met een vork door het beslag, laat even uitdruppen en laat ze voorzichtig in de frituurolie zakken. Bak ze in 2 à 3 minuten goudbruin, draai tussendoor een keer om.
  • 5 Laat de beignets even uitlekken. Bestrooi ze net voor het serveren met poedersuiker.

Appelbeignets met witte wijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelbeignets
30 min Gebak
Bekijk recept
Appelbolletjes
25 min-
Bekijk recept