1 Snijd de kalkoenlapjes in fijne reepjes. Overgiet met de wijn. Voeg de peperkorrels, de tijm en de selder toe. Laat 1 uur marineren.
2 Bak de spekblokjes samen met de ui in de boter. Haal de kalkoenreepjes uit de marinade. Laat uitlekken en bak ze met het spek. Kruid met peper en zout. Snijd de courgette in kleine blokjes en bak kort mee. Voeg beetje bij beetje de marinade toe en laat nog even garen.
3 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
4 Week de gedroogde paddenstoelen in warm water. Spoel ze goed af om alle vuil te verwijderen en doe ze bij de saus. Laat alles nog 5 minuten garen. Voeg op het laatst de room toe. Kruid met peper en zout. Bind de saus met de maizena, die je hebt opgelost in wat water. Vul de schelpen met de saus. Strooi de parmezaan en de peterselie over de pasta en serveer.
Conchiglie met kalkoenreepjes is een recept van Libelle Lekker