Zachte taart met pure chocolade

6
30 min
Gebak
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter de cakevorm en bestuif met bloem.
  • 2 Verdeel de boter in vlokjes. Smelt ze samen met de chocolade au bain-marie. Voeg de eieren een voor een toe en schep goed om. Zeef er de bloem bij en schep er de poedersuiker door. Meng tot een glad beslag.
  • 3 Doe het chocoladebeslag in de cakevorm en schuif 18 tot 20 minuten in de oven. De binnenkantvan de taart moet nog smeuïg zijn.
  • 4 Laat de chocoladetaart afkoelen en serveer eventueel met kant-en-klare crème anglaise.

Zachte taart met pure chocolade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept