Zoek
Knolseldersoep met amandelen en camembert
4
35 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g knolselder
2 uien
1 preiwit
1 l kippenbouillon
peper
zout
100 g blauwe kaas
4 sneetjes bruin brood
50 g amandelschilfers (geroosterd)
boter
Bereiding
1
Stoof de uien en het preiwit in een beetje boter en voeg daarna de knolselder toe. Kruid met peper en zout, en doe er de kippenbouillon bij.
2
Laat de soep gedurende 20 minuten pruttelen. Mix en zeef.
3
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan zonder vetstof. Laat opdrogen op keukenpapier.
4
Steek rondjes uit de boterhammen met een vorm. Bak ze goudbruin in wat boter.
5
Verdeel de soep over borden en werk af met een toast en blauwe kaas. Bestrooi met amandelschilfers en serveer.
Knolseldersoep met amandelen en camembert is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Soep van knolselder en rode biet, boterham met gerookte forel
Bekijk recept
Knolseldersoep met oesters
Bekijk recept
Knolseldersoep met worstenbroodjes
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolseldersoep met peer en toast
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept