Pasta bolognese

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui. Schil de wortelen, snij ze in blokjes. Spoel de selder en snij in boogjes.
  • 2 Stoof de groenten glazig in olijfolie. Doe er het gehakt bij en bak het rul. Blus met de wijn en laat verdampen.
  • 3 Doe de gepelde tomaten, de passata en het basilicum bij het gehakt en breng aan de kook. Laat minstens 1 uur zachtjes sudderen, en roer af en toe om. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Kook ondertussen de pasta beetgaar. Giet af en meng met de saus. Serveer met een knapperig stukje brood.

Pasta bolognese is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept