Visgratin met puree

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de aardappelen met wat wat melk en boter. Meng er de kaas door en breng op smaak.
  • 2 Stoof de prei in boter, bestrooi met de bloem en schep om. Schenk er al roerend de melk en de room bij. Laat indikken en breng op smaak met citroensap, nootmuskaat, peper en zout.
  • 3 Schep de vis, de garnalen en peterselie door de saus. Doe in een beboterde ovenschaal en verdeel er puree over. Zet 35 minuten in de voorverwarmde oven.

Visgratin met puree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makkelijke visgratin
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fish pie - visgratin
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florentijnse Visgratin
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept