Gebakken pladijs met tomatensalade

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de sla schoon. Pel de ui en snij in ringen. Spoel de tomaten en snij ze in partjes.
  • 2 Roer een vinaigrette van de olie, azijn, peterselie, suiker en mosterd. Kruid met peper en zout.
  • 3 Meng de sla met de tomaten en de ui. Schep er net voor het serveren de vinaigrette door.
  • 4 Smelt de boter in een pan. Dep de vis droog met keukenpapier. Leg 'm in de pan als de boter een hazelnootkleur heeft. Bak even op hoog vuur en zet het vuur daarna zachter. Draai de vis om en bak aan de andere kant. Kruid met peper en zout.
  • 5 Serbeer de gebakken pladijs met de salade en een partje citroen.

Gebakken pladijs met tomatensalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept