Pladijs met kaas-notencrumble

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de amandelschilfers met de kaas, peterselie en panko. Voeg olijfolie toe tot de crumble lichtjes aan elkaar kleeft.
  • 2 Leg de vis op een met bakpapier beklede ovenplaat. Kruid ’m aan beide kanten met peper en zout.
  • 3 Strooi de crumble over de filets. Zet gedurende 8 minuten in de oven.

Pladijs met kaas-notencrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Broccolisoep met notencrumble
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm uit de oven met ham-notencrumble
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar met notencrumble
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Vissoep
Voorgerecht
Bekijk recept
Goujons van pladijs met tartaarsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs (schol) met bospaddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept