Rijstdeegrolletjes met kip

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij ze kleiner.
  • 2 Besprenkel de kipfilets met sojasaus en stoom ze gaar. Laat afkoelen en snij in reepjes.
  • 3 Spoel en hak de kruiden. Spoel de sojascheuten en laat ze uitlekken. Week de rijstvellen een voor een eventjes in water, en spreid ze meteen uit op het werkvlak.
  • 4 Leg op elk vel rijstpapier in het midden wat noedels, kruiden, sojascheuten en reepjes gestoomde kip. Bedruppel met sojasaus. Vouw de zijkanten over de vulling, en rol dan van onder naar boven toe op.
  • 5 Snij de rijstrolletjes doormidden. Serveer ze met een dipsaus naar smaak: zoetzure chilisaus is hier bijvoorbeeld heel erg lekker bij.

Rijstdeegrolletjes met kip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept