Wok met scampi's en lente-ui

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Spoel de courgette en snij met de dunschiller in sliertjes. Spoel de selder en snij in boogjes. Spoel de lente-ui en snipper – ook het groen – in ringen. Roerbak alle groenten in een scheutje arachideolie, kruid met peper en zout en laat afgedekt 4 minuten pruttelen.
  • 3 Maak de scampi’s schoon en dep ze, samen met de sintjakobsvruchten, droog met keukenpapier. Kruid alles met peper en zout en bak ze in enkele minuten op een hoog vuur goudbruin. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
  • 4 Verdeel de rijst, de groenten, de scampi’s en de sintjakobsvruchten over de borden en serveer.

Wok met scampi's en lente-ui is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept