Stoofpotje van eendenbouten en lente-ui

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de eendenbouten met peper en zout. Bak ze goudbruin in de boter. Neem ze uit de pan.
  • 2 Spoel de lente-uitjes en snij ze in stukken. Roerbak in de pan van het vlees. Blus met witte wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg de eendenbouten, de fond en tijm toe en laat 1 uur afgedekt pruttelen.

Stoofpotje van eendenbouten en lente-ui is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept