Paëlla

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de mosselen. Snij de kip en de chorizo in stukjes. Pel en hak de ui en de knoflook. Spoel de selder en snij in boogjes. Spoel de tomaten en snij in blokjes.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit 2 el olijfolie in een pan die in de oven kan en stoof de ui en knoflook glazig. Doe er de kip bij en bak ze bruin. Voeg de chorizo en selder toe en roerbak 3 minuten.
  • 3 Doe de rijst in de pan en roerbak de korrels glazig. Blus met de wijn. Doe er de tomatenpassata bij en kruid met peper en zout. Giet er de helft van de bouillon bij en laat 10 minuten zacht garen. Voeg de rest van de bouillon toe en zet nog 10 minuten in de oven.
  • 4 Verdeel er dan de blokjes tomaat, garnalen en mosselen over en laat nog 5 minuten garen, tot alle mosselen open zijn. Werk af met de peterselie.

Paëlla is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept