Zwaardvis met salsa verde

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de peterselie. Week het brood in de melk en knijp uit. Doe het met de peterselie en de pijnboompitten in een vijzel en stamp fijn. Voeg de wijnazijn en olijfolie toe en meng tot een dikke saus. Kruid naar smaak met zout.
  • 2 Kook de pasta beetgaar.
  • 3 Bestrijk de zwaardvis met olijfolie en bak ‘m in de oven (10 minuten op 200°C) of in de grillpan (2 à 3 minuten aan elke kant). Kruid met peper en zout.
  • 4 Meng de helft van de salsa verde door de pasta. Verdeel de pasta over de borden. Leg er een stuk zwaardvis bij en lepel er de rest van de salsa verde over. Werk eventueel nog af met een plukje bladpeterselie.

Zwaardvis met salsa verde is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met zwaardvis
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vispotje met paprika en tomaat
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept