Panzanella salade

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Spoel de groenten. Snij de paprika’s in stukken, de courgettes in halve plakken. Pel de uien en snij ze in partjes.
  • 3 Meng de groenten met 2 el olijfolie, ½ kl chili en een snuifje zeezout. Verspreid ze over een bakplaat en rooster ze 15 minuten in de oven.
  • 4 Scheur de ciabatta in stukken. Meng ze met 1 el olijfolie en verdeel ze over de groenten. Zet nog 15 minuten in de oven.
  • 5 Schep de panzanella in een kom en besprenkel met 1 kl balsamicoazijn. Serveer de salade lauw als lunch, of als bijgerecht bij vlees, gevogelte of vis.

Panzanella salade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Panzanella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella met mosselen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept