Abrikozen-amandelconfituur

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de halve citroen schoon. Rasp de schil en pers de vrucht.
  • 2 Dompel de abrikozen enkele seconden in kokend water en laat meteen schrikken in koud water. Pel ze en verwijder de pit. Snij ze in stukjes.
  • 3 Doe de abrikozen samen met de suiker, de amandelen, de geraspte schil en het sap van de halve citroen in een kookpan. Breng al roerend aan de kook en laat 5 minuten flink koken.
  • 4 Giet de confituur in brandschone potjes en draai er meteen de deksels op. Laat afkoelen.

Abrikozen-amandelconfituur is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept