Kalfsschnitzels met asperges

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en breek het harde uiteinde eraf. 
  • 2 Kook de asperges in gezouten water met citroensap beetgaar.
  • 3 Hou enkele blaadjes peterselie apart en mix de rest fijn met de ansjovisjes, 1 el citroensap en de amandelen. Kruid met peper en zout en giet er, onder voortdurend mixen, 100 à 120 ml olijfolie bij.
  • 4 Sla de stukjes vlees plat en kruid ze met peper en zout. Doe de bloem en de losgeklopte eieren in 2 diepe borden. Meng paneermeel, parmezaan en amandelschilfers en doe in een derde bord. Haal het vlees door bloem, ei en paneermeel. Laat even drogen.
  • 5 Bak de schnitzels bruin in boter en olie.
  • 6 Serveer ze met de asperges en de pesto. Werk af met amandelschilfers en peterselie.

Kalfsschnitzels met asperges is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool met citroenroom
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept