Aspergesalade met ham en mosterddressing

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de asperges en breek er het houtachtige uiteinde af. Kook of stoom ze beetgaar. Laat ze schrikken onder koud water en uitlekken. Snij ze in de lengte doormidden en verder in stukken.
  • 2 Snij de perziken in partjes, de abrikozen in reepjes. Spoel en droog de sla en verdeel hem over 4 kommetjes.
  • 3 Pel de eieren en snij ze in kwarten. Snij de ham en de kalkoen in stukjes.
  • 4 Meng de mosterd met de azijn, tijm, 6 eetlepels olijfolie en 2 el water. Kruid met peper en zout.
  • 5 Meng alle ingrediënten voor de salade en verdeel ze over de kommetjes. Schenk er de dressing over en serveer meteen.

Aspergesalade met ham en mosterddressing is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisalade met gerookte kip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept