Lenterolletjes met groenten en garnalen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de garnalen. Schil de wortelen en rasp ze grof. Snipper de lenteui. Rist de muntblaadjes van het takje.
  • 2 Week de vellen rijstpapier even in koud water. Leg ze op een vochtige keukendoek.
  • 3 Meng de wortelen met de lente-ui, de garnalen en de munt. Schep op elk rijstvel 2 eetlepels van de vulling. Kruid met peper en zout.
  • 4 Vouw de zijkant van de rijstvellen wat naar binnen over de vulling. Rol ze dan in de andere richting strak op. Verpak elk rolletje in vershoudfolie en laat ze rusten in de koelkast.
  • 5 Meng de suiker met de azijn en de sojasaus en roer tot hij opgelost is. Doe er de sesamolie bij en klop tot een vinaigrette. Serveer bij de lenterolletjes.

Lenterolletjes met groenten en garnalen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lenterolletjes
Snack
Bekijk recept
Lenterolletje met kreeft
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise dipsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept