Kaastaart in een eitje

12
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water. Snij met een heel scherp mes voorzichtig een kapje van de paaseieren: de rand hoeft niet perfect te zijn.
  • 2 Meng de roomkaas met de plattekaas, vanillesuiker en suiker naar smaak. Klop de slagroom half stijf.
  • 3 Verwarm de melk en los er de uitgeknepen gelatine in op. Roer er 2 el van het kaasmengsel door. Roer dan het gelatinemengsel door de plattekaas. Spatel er de slagroom door.
  • 4 Doe het kaasmengsel in een spuitzak en vul er de eitjes mee. Laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
  • 5 Schil de mango en snij in blokjes. Doe er een scheutje mangosap bij en mix fijn. Duw de puree door een zeef.
  • 6 Haal de eitjes uit de koelkast en lepel in het midden wat van het kaasmengsel weg. Vul het holletje met een heel klein schepje mangocoulis.

Kaastaart in een eitje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Ratatouille met een eitje in de oven
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept